Piitlesiä suomeksi

Torstaina 1.12. klo 19 alkaen on ravintola Kukossa tarjolla harvinainen musiikkielämys – koko soitannollinen ilta omistetaan Beatles -yhtyeen musiikille. Tämähän ei liene mitenkään uutta, mutta se, että kaikki kappaleet esitetään selvällä suomenkielellä, tekee tästä spektaakkelista ainutlaatuisen. Kyseessä saattaa olla peräti maailmanensi-ilta.

Beatlet eivät kuitenkaan itse kykene esiintymään konsertissa tiettyjen olemassaolon edellytysten puuttumisen vuoksi, eikä ehkä kielitaitokaan ole riittävä. Lavalle nouseva nelikko – Eki Kaikkonen, Hese Viinamäki, Tapi Leppä ja Ari Onnela – on sen sijaan voimissaan ja kielet varmasti helisevät.

Illan aikana kuullaan sekä unohtumattomia että unohdukseen syystäkin jääneitä suomalaisversioita tutuista pop-musiikin merkkipaaluista.

Tätä erikoista iltaa ei Pihtiputaan mummo, Sokea-Reetta eikä Erkkikään jätä näkemättä!

Varaa paikkasi laittamalla sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Liput vain 10€ ennakkovarauksella.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Mihin suuntaat kesälomalle?

View Results

Loading ... Loading ...