Huumekartelli hajotettu

Guardia Civil osallistui kansainväliseen poliisioperaatioon, jonka tarkoitus oli hajottaa huumekartelli. Pidätyksiä tehtiin Marbellassa, Barcelonassa ja Madridissa yhteensä 12.

Dubaista johdettu liiga salakuljetti kokaiinia Etelä-Amerikasta Eurooppaan. Pidätyksiä tehtiin Espanjan lisäksi Dubaissa, Belgiassa, Hollannissa ja Ranskassa. Operaation yhteydessä takavarikoitiin omaisuutta, jonka arvioitu arvo on 24 miljoonaa euroa. Lisäksi viranomaiset takavarikoivat kokaiinia 30 000 kg.

Dubaissa pidätettiin kuusi järjestön johtajaa, joista yksi oli Iso-Britannian kansalainen, joka asui pitkään Marbellassa. Hän joutui kidnappausyrityksen kohteeksi, mistä syystä hän siirtyi muualle turvaan.

Viranomaisten antamien tietojen mukaan järjestö salakuljetti Eurooppaan kolmasosan kaikesta maanosaan tuotavasta kokaiinista.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Mihin suuntaat kesälomalle?

View Results

Loading ... Loading ...