Eva Longoria nautiskeli Marbellan rannoista

Näyttelijätär Eva Longoria tunnetaan suurena Espanjan ja Aurinkorannikon ystävänä. Täydelliset naiset sarjasta koko maailman tietoisuuteen ponnahtanut Longoria kävi Lokakuun lopulla jälleen perheensä kanssa nautiskelemassa Marbellan loppukesän lämmöstä ja kauniista rannoista.

Longoria nähtiin yhdessä meksikolaisen miehensä José Bastónin ja pariskunnan neljävuotiaan Santiago pojan kanssa Marbellan hiekkarannalla vesileikkien loiskeessa. Perhe oli samalla käymässä myös hyvän ystävänsä, malagalaisen näyttelijätär María Bravon syntymäpäivillä.

Jos Eva Longoria nousikin kuuluisuuteen näyttelijänä, Täydellisten naisten Gabrielle Solisin roolista, niin viime vuosina kasvavan osan hänen ajastaan ovat vieneet erilaiset bisnekset. Näyttelemistä hän ei toki ole jättänyt, mutta nykyään Longoria on mukana mm. ravintolabisneksessä, hänellä on oma tequilamerkki Casa del Sol, keittiövälinesarja Risa, ja niin edelleen.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Aiotko äänestää eduskuntavaaleissa?

View Results

Loading ... Loading ...