Fuengirolaan saadaan vihdoin ensiapupäivystys

 

Fuengirolan julkisen terveydenhuollon palveluihin on jo pitkään odotettu parannuksia. Muun muassa Fuengirolan ja Mijasin yhteinen sairaala tuntuu edelleen juuttuneen hallinnollisiin rattaisiin.

Maanantaina 25.4. kirjoitettiin kuitenkin yksi merkittävä luku, kun Fuengirolan pormestari Ana Mula ja Andalusian terveyspalveluista vastaava Miguel Ángel Guzmán allekirjoittivat sopimuksen, jonka mukaan kaupunkiin rakennetaan uusi erityishoitoon ja hätäpäivystykseen soveltuva terveysasema.

Fuengirola osoitti Andalusian viranomaisille hanketta varten lähes 3.000 neliömetrin tontin jo viime heinäkuussa avenida de Santa Amalian varrelta, kaupungin keskustasta. Nyt allekirjoitetulla sopimuksella aluehallinto sitoutuu rakentamaan terveysaseman, johon on tarkoitus tehdä mm. radiologian yksikkö.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Pidätkö runebergintortuista?

View Results

Loading ... Loading ...