Marbellan kaupunginjohtaja valokeilassa

Marbellan kaupunginjohtajan Ángeles Muñozin aviomiehen ja poikapuolen epäillään osallistuneen järjestäytyneeseen rikollisuuteen. Syyttäjä tutkii asiaa.

Keskustaoikeistolaista PP:tä edustava kaupunginjohtaja välttelee toimittajien kysymyksiä aiheesta. Kaupunginhallitus on uhannut ryhtyä oikeistoimiin, jos joku ylittää liata pormestarin tai hallinnon mainetta. Oppositio, sosiaalidemokraattinen PSOE, vaatii selityksiä asiasta.

Muñozin puolue ei ainakaan toistaiseksi ole ryhtynyt mihinkään toimiin. Andalusian autonomiahallinnon presidentti ja PP:n Andalusian osaston puheenjohtaja Juanma Moreno kehuu Marbellan kaupunginjohtajaa ja korostaa, ettei häntä vastaan ole ryhdytty syytetoimiin.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Minkä puolueen ehdokasta äänestät eduskuntavaaleissa?

View Results

Loading ... Loading ...