Levynkansitaidetta esillä Fuengirolan museossa

Fuengirolan kaupunginmuseossa on näytillä satoja levynkansia vielä huhtikuulle asti.

Vaikka vinyylilevyt ovat viime vuosina eläneet pienimuotoista renessanssia, ovat päällimmäiset mielikuvat LP-levyjen kansista epäilemättä nostalgian kultaamia. Nyt Fuengirolan kaupunginmuseossa on mahdollisuus käydä tutustumassa upeisiin levynkansiin Arte en el Vinilo näyttelyssä.

Esillä on yli kolme ja puoli sataa levynkantta aina 1940-lvulta näihin päiviin asti. Valokuvaaja Antonio Lafuente del Pozon kuratoimassa näyttelyssä on mm. Andy Warholin ja Picasson suunnittelemia levynkansia.

Näyttely on esillä Fuengirolan kaupunginmuseossa 24. huhtikuuta asti. Avoinna tiistaista perjantaihin klo 17-21, lauantaisin, sunnuntaisin ja pyhäpäivinä 10-14 ja 17-21. Maanantaisi suljettu. Näyttelyyn on vapaa pääsy.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Mihin suuntaat kesälomalle?

View Results

Loading ... Loading ...