Junnuturnaus oli kaikin puolin onnistunut

Viime viikonloppuna pelattiin Fuengirolan rullakiekkopyhätössä Fuengirola LIONSin järjestämä junioriturnaus.

– Alustavasti oli tarkoituksena saada pystyyn kolmipäiväinen turnaus kaikille viidelle Fuengirola LIONSin juniori ikäryhmälle. Lopulta kävi kuitenkin niin että vain vanhimmat juniorit saivat turnauksen aikaan, kertoo LIONSin joukkueenjohtaja Jari Nyman.

– Englannista mukaan turnaukseen tuli Crusaders, Walesista Wrexham, Suomesta KiePo ja Espanjasta mukaan saatiin joukkue Sevillasta. Ja lisäksi tietenkin Fuengirola LIONSin oma juvenil tiimi, Nyman luettelee.

Ei nuorempien ikäryhmienkään silti tarvinnut tyytyä vain katsojan rooliin.

– Nuoremmille järjestettiin keskinäiset pelit, joihin osallistui myös yksittäisiä pelaajia muista joukkueista kuten Sancti Petristä, Sevillasta, Jerezistä ja niin edelleen.

Talkoovoimin pystytetyn turnauksen järjestelyt saavat Nymanilta vuolasta kiitosta.

– Kentälle asennettiin torstaina klo23:00 jälkeen, kun club Patin (rullasähly) lopetti treenit, Stilmat matto vapaaehtoisvoimin. Ja sunnuntaina illalla se otettiin pois sen jälkeen kun turnaus ja LIONSin Stilmat liiga joukkueen treenit olivat ohi, myös vapaaehtoisvoimin. Suuri kiitos heille!!, hän hehkuttaa.

Itse turnaus alkoi tiukalla ottelulla suomalaisen KiePo:n ja englantilaisen Crusadersin välillä. Ottelu meni lopulta lisäajalle, jolla voitto lipsahti englantiin. Ja jotta ympyrä sulkeutui täydellisesti, samat joukkueet kohtasivat myös turnauksen lopuksi finaalissa, jonka Crusaders voitti maalein 4-1.

Tällä kertaa voiton vei englantilainen Crusaders, joka on osallistunut Fuengirolan junioriturnaukseen kaikkina viitenä kertana kun se on järjestetty.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Aiotko äänestää eduskuntavaaleissa?

View Results

Loading ... Loading ...