The Renegades -musiikkia ja kitarabeatin parhaita Fuengirolassa

Juurevan kitarabeatin kärkiyhtye Pekka Tiilikainen & Beatmakers saapuu lokakuun alussa esiintymään Fuengirolaan. Pitkän uran tehnyt yhtye on viime vuosina aktivoitunut usean vuoden keikkatauon jälkeen ja keikkaillut Suomen lisäksi Englannissa, Saksassa, Hollannissa, Ruotsissa, Tanskassa ja nyt siis myös Espanjassa. Lisäksi on syntynyt useampikin uusi pitkäsoitto joista Guitar Town (2020) voitti Englannissa Pipeline-lehden Album Of The Year-tittelin ja Ainutlaatuinen (2021) kuukauden levy-tittelin radioäänestyksessä.

 

Yli 30-vuotisen uran tehnyt kokoonpano julkaisi syyskuussa uuden ´Rolling The Stones´ vinyyli-EP:n jolla yhtye versioi The Rolling Stones-yhtyeen hittejä uusiksi tämän 60-vuotisjuhlan kunniaksi. EP:n lisäksi Hurriganes-legenda Janne Louhivuori ja Pekka Tiilikainen & Beatmakers ovat yhdistäneet voimansa suomalaisen rock-musiikin legendaarisinta yhtyettä kunnioittavalla ´Ganes´-biisillä joka julkaistiin kesään 2022. Luvassa on vielä lokakuun lopulla Ruotsissa julkaistava ´At Marvin Bay´-kokoelma.

 

Pekka Tiilikainen & Beatmakers on myös pitkään tehnyt yhteistyötä The Renegades-yhtyeen Graham Johnsonin kanssa ja tehnyt lukuisia The Renegades Revisited-keikkoja ympäri Suomea. Vierailevina kitaristeina on bändin peruskokoonpanon lisäksi nähty Hasse Walli, Esa Kuloniemi, Knucklebone Oscar sekä Juho ”Kihara” Pitkänen. Keikoista julkaistiin alkuvuodesta 2022 myös ´Live at the HUK´ vinyyli-EP joka on nyt jo loppuunmyyty. Lisää Rene-keikkoja on luvassa helmikuussa.

 

Fuengirolan keikoilla on luvassa laaja kattaus juurevaa musiikkia. Sulassa sovussa soivat The Renegades, The Rolling Stones, The Shadows, Lollipops kuin Hurriganeskin yhdessä Tiilkaisen omien tuotosten kera. Rokkineuvos totesikin jokin aika sitten kyseessä olevan yhtyeen joka ”todellakin tietää mitä tekee, hallitsee genrensä suvereenisti ja jopa harvinaisen monipuolisesti”.

 

Pekka Tiilikainen & Beatmakers esiintyy Kukossa to-pe 6. & 7.10.  Liput maksavat ennaakkoon varattuna vain 10€. Tee varaus laittamalla sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Aiotko äänestää eduskuntavaaleissa?

View Results

Loading ... Loading ...