Leijona ärjyi väkevästi kotiturnauksessa

Fuengirola LIONS isännöi kansallisen Liga STILMATin turnausta viime lauantaina. Häviäminen osoittautui fugelaisille mahdottomaksi tehtäväksi.

Lauantaina 22. tammikuuta pelattiin Fuengirolassa Santa Fen kentällä rullakiekkoturnaus, joka oli kansallisen Liga STILMATin kolmatta ottelukierrosta. Kaikkiaan tarjolla oli yhdeksän peliä, joista kotijoukkue Fuengirola LIONS pelasi kolmessa.

Heti päivän alkajaisiksi LIONS kohtasi Àguilasin. Ottelussa kävi jokseenkin niin kuin kotkalle kävisi luonnossakin jos se joutuisi kohtaamaan leijonalauman. Voitto kirjattiin LIONSille maalein 12-1.

Vastustajat tuntuivat olevan pääosin potkun verran jäljessä.

Puoliltapäivin Fuengirolanlaiset liukuivat kentälle seuraavan kerran, kun vastaan asettui Vitoriasta, Pohjois-Espanjasta saapunut Sumendi. LIONS halusi tarjota oppia myös baskijoukkueelle, joka poistui oppitunnilta 3-6 tappio niskassaan.

Iltapäivän ottelussaan Fuengirola LIONS kohtasi vielä Sevillan kupeesta Gelvesistä kotoisin olevan Gorilasin. Tässä ottelussa isot luvut valotaululla päätyivät osoittamaan 8-1 kotivoittoa. Näin ollen LIONS voitti kaikki kotiturnauksensa ottelut yhteismaalein 26-5.

Rapatessa roiskuu, eikä nenämustikoiltakaan aina vältytä.

Lisää hyvää fugelaisten laariin satoi, kun Sumendi voitti madridilaisen Fénixin. Ennen turnausta Fénix nimittäin johti LIONSia sarjataulukossa yhdellä pisteellä. LIONSin puhdas peli ja Fénixin tappio merkitsivät sitä, että Fuengirola nousi sarjan piikkipaikalle kun runkosarjaa on jäljellä enää kaksi ottelua.

Nuo kaksi ottelua pelataan runkosarjan päätösturnauksessa Cartagenassa helmikuun 19. päivänä.

Kuvat: Félix Alcalá

LIONSin vaihtopenkillä tunnelma oli rauhallisen keskittynyt.

Jaa artikkeli:

Artikkelin kirjoittaja

Janne Leipijärvi
Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Mihin suuntaat kesälomalle?

View Results

Loading ... Loading ...