Fuengirola virittäytyy joulutunnelmaan perjantaina

Fuengirolan kaupungin joulukausi starttaa perjantaina 25. marraskuuta. Ohjelmassa on mm. jouluseimen avajaiset ja jouluvalaistuksen sytyttäminen.

Fuengirolan kaupungin seimiasetelma asetetaan jälleen nähtäville Plaza Reyes Católicos aukiolle, joka sijaitsee pari sataa metriä kaupungintalolta keskustaan päin, Hotel Casa Consistorialin edustalla. Seimen siunaus- ja avajaistilaisuus on perjantaina klo 17.45. Luvassa on mm. Real Hermandad del Rocío de Fuengirolan kuoron konsertti.

Kaupungin jouluvalot syttyvät vielä samana iltana. Valojen sytytysjuhlallisuudet vietetään kaupungintalon edustalla, Plaza de España:lla klo 19.30 alkaen. Ohjelmassa on mm. Chassé tanssikoulun tanssiesitys sekä kulkue, joka kulkee kaupungintalon edustalta Fuengirolan pääkirkon edustalle Plaza de la Constituciónille, missä on joulumarkkinat. Joulumarkkinat avataan klo 20.30.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Aiotko äänestää eduskuntavaaleissa?

View Results

Loading ... Loading ...