Seita & Friends feat. Antti Sarpila Halloween tunnelmissa

Pyhäinpäivä eli Halloween lähestyy kovaa kyytiä. Kurpitsoja koverretaan ja erilaisia kauheuksia mietitään. Myös Seita & Friends yhtye tuo oman suolansa kauhusoppaan. Ensi keskiviikkona (26.10.) teemana on Halloween, orkesteri nähdään todennäköisesti melko pelottavissa meikeissä.

Antti Sarpila jatkaa keskiviikkoisin Seita & Friendsin vieraana. Saa nähdä millaisia kauhun melodioita hänen klarinetistaan irtoaa. Seuraavana keskiviikkona (2.11.) teemana on Glenn Millerin musiikki ja Sarpilan viimeisenä keskiviikkona (9.11.) ollaan 20-luvun salakapakkatunnelmissa ja musiikin lajina on silloin Charleston.

Voit varata lippusi ennakkoon osoitteesta [email protected] . Myös ovella myydään keskiviikkona lippuja klo 17.30 alkaen.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Minkä puolueen ehdokasta äänestät eduskuntavaaleissa?

View Results

Loading ... Loading ...