Faija bailaa Manana Klubilla

Syyskuu loppuu Aurinkorannikolla bailaten. Kuun viimeisenä päivänä Kukossa järjestetään syksyn toinen Manana Klubi. Tällä kertaa pääartistiksi saapuu Suomessa hillittömässä nousukiidossa oleva Faija.

Manana Klubilla tanssitaan ja bailataan alkuillasta.

Kyseinen artisti on todellinen vastakkaisuuksien mies. Mies on opiskellut klassista pianoa, lukenut lakia ja on habitukseltaan todellinen asiapentti. Musiikki taas on bilerappia parhaasta päästä. Tekstit kertovat bailaamisesta ja kahden ihmisen hetkellisistä kohtaamisista. Biisien nimet kertovat aika hyvin mistä on kyse, Olutta ja mennyttä, Pubiruusu, Ei lahaa ei huolii ja Soppahousut. Rytmi on tiukka ja tanssittava, kertosäkeet tarttuvia.

Manana Klubin host DjJNGLE hoitaa jälleen tiskijukan tehtävät. Hän pitää siitä huolen, että show on käynnissä koko illan. Klubi avataan klo 20 ja artisti esiintyy noin klo 21. Puoleen yöhön mennessä klubi-ilta on vietetty, sitten on aika jatkaa hyvillä mielin Fugen yöhön.

Manana Klubin voimahahmot DjJNGLE ja promoottori Tommi Heimonen.

Liput maksavat ennakkoon 12€ niitä voi varata laittamalla sähköpostia osoitteeseen [email protected] tai Manana Klubin Instagram-sivujen kautta. Myös ovella myydään lippuja (15€).

Lisää kuvia Manana Klubilta:

Tässä aiempi juttu Manana Klubista:

Manana Klubilla tanssitaan ja bailataan

Jaa artikkeli:

Artikkelin kirjoittaja

Antti Pekkarinen Kuvat klubilta: Teemu Laitinen
Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Mihin suuntaat kesälomalle?

View Results

Loading ... Loading ...