Alejandro Sanz ihastuttaa Fuengirolassa kahdesti

Espanjan poptaivaan supertähti Alejandro Sanz esiintyy Espanjan kiertueellaan kahdesti Fuengirolan Marenostrumissa.

Uransa aikana yli 25 miljoonaa albumia myynyt Alejandro Sanz on julkistanut espanjan kiertueensa esiintymispaikat ja päivämäärät. ”Sanz en vivo” nimeä kantava kiertua starttaa kesäkuun neljäntenä päivänä Madridista. Kaikkiaan 17 konserttia sisältävä kiertue päättyy 30. heinäkuta La Palmaan.

Aurinkorannikon pop-kansaa ilahduttaa varmasti, että Sanzin kiertuekaravaani pysähtyy Fuengirolan Marenostrumiin peräti kahdeksi päiväksi. Tähti esiintyy Sohailin huikeissa maisemissa perjantaina 1. ja lauantaina 2. heinäkuuta.

Vuonna 1989 alkaneen uransa aikana Alejandro Sanz on julkaissut 14 studioalbumia, joista viimeisin vuonna 2021 ilmestynyt SANZ. Hänen levyjään on myyty yhteensä yli 25 miljoonaa kappaletta. Kevyen musiikin himotuimpia Grammy palkintoja miehelle on ojennettu neljä, ja Latin Grammyjä peräti 24 kappaletta. Muita palkintoja on jokseenkin loputon lista.

Sanz on tullut tutuksi myös Suomessakin pyörivästä The Voice of… -formaatin musiikkiohjelmasta. Hän on toiminut valmentajana La Voz México ohjelmassa kolmella kaudella ja La Voz España ohjelmassa niin ikään kolmella kaudella.

Alejandro Sanzilla on oma tähti Hollywoodin kuuluisalla Walk of Famella. Madridissa syntynyt laulaja on nimetty myös Andalusian suosikkipojan arvonimellä, ovathan hänen molemmat vanhempansa Andalusiasta.

Sanzin show’sta kiinnostuneiden kannattaa toimia ripeästi, sillä 2. heinäkuuta konsertti on jo loppuunmyyty ja 1. heinäkuuta konserttikin on jo lähes täynnä.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Pidätkö runebergintortuista?

View Results

Loading ... Loading ...