Lasten ja nuorten aktiviteetit kiinnostivat

Ensimmäistä kertaa järjestetty Aktiivinen aurinkorannikko tapahtuma osoitti, että lasten ja nuorten harrastus- ja vapaa-ajantoiminnalle on runsaasti kysyntää.

Syyskuun 17. ja 18. päivä järjestettiin ensimmäistä kertaa Aktiivinen Aurinkorannikko tapahtuma. Lasten ja nuorten harrastuksiin ja muuhun vapaa-ajan toimintaan keskittyvä messutapahtuma pystytettiin Los Bolichesissa sijaitsevan Santa Fe -stadionin sisähalliin, jossa suomalaisten pyörittämä rullakiekkojoukkue Fuengirola LIONS pitää kotiluolaansa.

Aktiivinen Aurinkorannikko tapahtuman puuhanaisena toimii Minttu Bickerton.

– Minun lisäkseni aktiivisesti järjestelyissä oli mukana harjoittelija Elina Lattu Humanistisen ammattikorkeakoulun kulttuurituotannon linjalta, Lionsin rullakiekkojoukkueen Jari Nyman sekä Hanna Joosia. Heille kuuluu iso kiitos siitä että tapahtuma saatiin pystyyn melko nopealla aikataululla ja pienellä budjetilla, Bickerton kehuu.

– Ja erityismaininta vielä pääsponsori Baronalle, joka omalta osaltaan mahdollisti tapahtuman, hän jatkaa.

Aktiivinen Aurinkorannikko aktivoi kaikkiaan 26 näytteilleasettajaa. Mukana oli mm. liikuntaa, muuta harrastustoimintaa, lastenhoitoa ynnä muuta tarjoavia tahoja hyvin laajalla kirjolla.

– Kahden päivän aikana harrastus- ja muihin mahdollisuuksiin kävi tutustumassa reilusti yli 200 ihmistä. Sen lisäksi paikalla olleet yritykset ja muut tahot verkostoituivat tehokkaasti, joten hyötyä oli monenlaista, Minttu Bickerton kertoo.

Tapahtuma järjestettiin nyt ensimmäistä kertaa. Kokemukset olivat niin positiivisia, että jatkoa on jo suunnitteilla.

– Tarkoitus on tehdä tästä jokavuotinen tapahtuma, ja kasvattaa myös sen kokoa. Uskon että jatkossa noin 40 näytteilleasettajaa on aika hyvä määrä, Bickerton visioi.

Jaa artikkeli:

Artikkelin kirjoittaja

Janne Leipijärvi, Kuva: Elina Lattu
Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Aiotko äänestää eduskuntavaaleissa?

View Results

Loading ... Loading ...