Fuengirolaan uusia moderneja poliisiautoja

Fuengirolan paikallispoliisin kalusto on vahvistunut viidellä uudella poliisiautolla.

Fuengirolan paikallispoliisi on saanut käyttöönsä viisi upouutta partioautoa. Autot esiteltiin ja otettiin käyttöön tämän viikon maanantaina. Uudet autot on varusteltu uusimmalla tekniikalla ja teknologialla, joiden avulla poliisin päivittäistä työtä tehostetaan.

– Asukkaiden turvallisuus on erityisen tärkeää Fuengirolan kaltaisessa kaupungissa, jossa on pienellä alueella tiheää asutusta ja paljon kakkosasuntoja. Siksi kaupungin poliisin ja palokunnan pitää olla hyvin varustettu ja toimintavalmis, lausui maanantain tilaisuudessa pormestari Ana Mula (kuvassa keskellä).

Uudet poliisiautot on varusteltu mm. moderneilla viestintäjärjestelmillä, samoin kuin videokuvan taltiointijärjestelmällä ja monilla muilla sovelluksilla. Autot on hankittu vuokraamalla, ja niistä koituu vuosittain 77.000 euron kustannukset.

Uusien partioautojen tieltä paikallispoliisin kalustosta poistuu viisi loppuun ajettua autoa. Näin ollen nykyisellään Fuengirolan poliisilla on käytössä edelleen 13 partioautoa, yksi pakettiauto, 17 moottoripyörää / skootteria, kaksi mönkijää ja neljä tunnuksetonta moottoripyörää.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Pidätkö runebergintortuista?

View Results

Loading ... Loading ...