Yli tuhat työpaikkaa tarjolla hotelli- ja ravintola-alalla ympäri Espanjaa

Kesä lähestyy ja kaikki viittaa siihen, että siitä tulee matkailualalle historiallisen hyvä, lupaavan pääsiäisen jälkeen.

Kahden vuoden pandemian jälkeen koronavirus näyttää olevan paremmin hallinnassa ja matkailu on elpymässä kohmeesta.

Aurinkorannikon hotelli- ja ravintola-alalla hierotaan jo käsiä.  Hotellit kärsivät pandemiasta pahoin ja pyrkivät paikkaamaan syntyneitä tappioitaan tänä kesänä.

Työntekijöiden etsintä on alkanut.

Hotelli- ja ravintola-alan henkilöstön välittämiseen erikoistunut henkilöstöpalveluyritys Randstad ilmoitti, että sillä on tarjolla yli tuhat työpaikkaa hotellialalla useissa Espanjan maakunnissa.

Yksi ilmeisin maakunta on Málaga, sillä se on yksi Espanjan vahvimmista kesäturistikohteista. Tämä on varmasti mukava uutinen monille, sillä Málagan työttömyysaste on edelleen 20 %.

”Vaikka hotelli- ja ravintola-ala on yksi koronaviruksen vuoksi eniten kärsineistä toimialoista, niin se on myös yksi nopeimmin elpyvistä sektoreista”, Randstandin edustaja toteaa.

”Hotelli- ja ravintola-alan odotetaan joustavana toimijana saavuttavan pandemiaa edeltävän tasonsa ja yltämään tänä kesänä jopa parempiin tuloksiin, kuin vuonna 2019”, henkilöstöpalveluyrityksestä ennustetaan.

Randstand kertoo etsivänsä asiakasyrityksilleen töihin henkilöitä, jotka ovat valmiita aloittamaan mahdollisimman pian, kesäkauden lähestyessä.

Hakijoilta vaaditaan tehtäviinsä sitoutumisen lisäksi jonkin verran kokemusta alalta. Esimerkiksi kokin ja tarjoilijan tehtäviin edellytetään vähintään vuoden kokemusta. Yritys kertoo myös itse kouluttavansa henkilöstöä.

Niin työntekijöitä kuin työpaikkojakin voi hakea henkilöstöpalveluyritys Randstandin kotisivuilta (myös englanniksi): https://www.randstad.es/flexibilidad-horeco/

Artikkelin kirjoittaja

Niina Sinisalo
Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Aiotko äänestää eduskuntavaaleissa?

View Results

Loading ... Loading ...