Joululoton pääpotista lohkesi 1,6 miljoonaa euroa Málagaan

 

Torstaina arvotun Espanjan perinteisen joululoton, ”El Gordon” päävoitto osui numerolle 05490.

Joululotossa yksi ostettu arpa on kymmenys, eli ”décimo” koko voittosummasta. Näin ollen neljän miljoonan euron pääpotista yhdelle oikealla numerolla varustetulle lipukkeelle lohkeaa 400.000 euroa.

Tämänvuotisessa joululotossa päävoittoon oikeuttavia kymmenyksiä oli myyty Málagan provinssissa peräti neljä: kaksi Málagan kaupungissa, yksi Torremolinosissa ja yksi piskuisessa, reilun 5.000 asukkaan Villanueva del Trabucossa.

Torremolinosissa Paseo del Colorado 20:ssä sijaitseva pieni lottomyymälä on osoittautumassa melkoiseksi kultakaivokseksi lottoajille. Sen lisäksi että siellä myytiin yksi päävoitto tänä vuonna, on sama tapahtunut myös vuosina 2013, 2016 ja 2018. Siis neljästi kymmenen vuoden sisällä.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Mitä teet juhannuksena?

View Results

Loading ... Loading ...