Huippukokki Gordon Ramsey vieraili malagalaisravintolassa

Lukuisista ruokaohjelmista tunnettu brittiläinen kokki ja tv-persoona Gordon Ramsey (kuvassa keskellä) kävi kuvaamassa malagalaisessa El Tintero ravintolassa uutta sarjaansa HBO-kanavalle.

Ramsey isännöi yhdessä italialaiskokki Gino d’Acampon (kuvassa oikealla) ja ranskalaishovimestari Fred Sirieix’n (kuvassa vasemmalla) kanssa Gordon, Gino and Fred’s Road Trip nimistä sarjaa HBO -suoratoistopalvelussa. Kolmikko kävi kuvausryhmineen kuvaamassa tulevalle tuotantokaudelle jaksoa Málagan yhdessä kuuluisimmista rantaravintoloista, El Palossa sijaitsevassa El Tinterossa.

Toisin kuin Ramseyn kenties tunnetuimmassa sarjassa Ramsay’s Kitchen Nightmares (suom. Kuppilat kuntoon) tässä sarjassa ei mennä kurjassa kunnossa oleviin kuppiloihin, vaan nautitaan kunkin alueen parhaista ja omaleimaisista ravintolakokemuksista. El Tinterossa ei siis huudettu pää violettina kirosanoja, vaan herkuteltiin mm. merenelävillä.

Málagassa kuvatun jakson esitysajankohdasta ei toistaiseksi ole vielä tietoa.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Aiotko äänestää eduskuntavaaleissa?

View Results

Loading ... Loading ...