Kuka voittaa aluevaaleissa? Aurinkorannikon vaalivalvojaiset Kukossa

Sunnuntaina 23.1. järjestetään Suomen historian ensimmäiset aluevaalit. Näiden vaalien seurauksena alueilla päätetään suomalaisten jokapäiväiseen elämään liittyvistä asioista. Vaalien tärkeyteen nähden on jopa kummallista, kuinka vähän mielenkiintoa ne ovat herättäneet.

Kukossa seurataan Ylen vaali-iltaa sunnuntaina klo 18 alkaen. Lähetystä juontavat tutut kasvot Matti Rönkä ja Piia Pasanen. Ennakkoäänien arveltu julkaisemisaika on Espanjan aikaa klo 18.15. Silloin tiedetään mihin suuntaan vaalit kääntyvät. Jyräävätkö perussuomalaiset maakunnissa, miten kansa reagoi hallituksen toimiin, toteutuuko Kokoomuksen gallupkannatus.

Tule seuraamaan jännittävää iltaa. Kukossa on useita tv-monitoreita, joten kaikki näkevät ja kuulevat hyvin. Ravintolan keittiö on valmistellut herkullista vaaliruokaa ja luvassa on hyviä tarjouksia. Kuohuvaakin on varattu, jos kävisi niin, että juuri sinun puolueesi voittaisi näissä vaaleissa.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Mihin suuntaat kesälomalle?

View Results

Loading ... Loading ...