Ristiriitoja Alhaurin de la Torren vankilassa

Vankilamellakan aloittanut vanki syyttää vartijoita väkivaltaisuudesta Alhaurin de la Torressa.

10. syyskuuta Alhaurin de la Torren vankilassa syntyi mellakka, johon osallistui noin 20 tuomittua. Tilanne raukesi puolessa tunnissa eikä kukaan loukkaantunut. Päävastuulliseksi uskottu vanki sanoo, että vartijat ovat pahoinpidelleet hänet usein niin pahasti, että hän on joutunut sairaalahoitoon.

Vanki on toimittanut syytökset päivystävälle tuomarille. Diario Sur -lehden tietojen mukaan pahoinpitelyt ovat tapahtuneet mellakan jälkeen. Vankilan edustajat sanovat vangin esittäneen samantapaisia syytöksiä toisessa andalusialaisessa vankilassa. Heidän mukaansa tutkitaan, onko vanki itse aiheuttanut vammansa.

 

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Minkä puolueen ehdokasta äänestät eduskuntavaaleissa?

View Results

Loading ... Loading ...