Puhaltimia ja tummaa ääntä sunnuntain jazz-illassa

Andalusian Swingband aloitti syyskautensa menestyksekkäästi viime sunnuntaina. Yhtye yltyi Antti Sarpilan johdolla suorastaan villiin soittoon. Keikan jälkeen sekä soittajat että yleisö olivat onnesta ymmyrkäisinä.

Meininki sen kuin yltyy tulevana sunnuntaina. Ryhmään liittyy Janne Pitkänen saksofonin kanssa, joten paikalla on kolme puhaltajaa. Pitkäsen lisäksi puhaltavat Heikki Viinamäki, vetopasuuna ja Antti Sarpila klarinetti. Perusbändi on koottu tutuista ja taitavista espanjalaisista jazzin mestareista pianisti Diego Suarezin johdolla.

Todellinen helmi tälle sunnuntaille tulee eksoottisesti Kajaanista. Liz Leila kävi jo viime sunnuntaina antamassa näytteen tummasta äänestään. Tällä kertaa tämä poppia, soulia ja jazzia taitavasti yhdistelevä laulaja on enemmän äänessä, yhtenä illan pääsolistina. Liz Leilan eksoottinen säväys on peräisin Azerbaidžanista, missä hänen sukujuurensa sijaitsevat.

Varaa paikkasi sunnuntain jazz-iltaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected] . Ovet avataan klo 16.30.

 

Kuvateksti:

Liz Leila vakuutti viime sunnuntain vierailullaan ASB:n solistina. Tänä sunnuntaina häntä kuullaan enemmän.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Minkä puolueen ehdokasta äänestät eduskuntavaaleissa?

View Results

Loading ... Loading ...