Aitana tähdittää Marenostrumia

Supersuosittu laulajatähti Aitana saapuu loppukesästä konsertoimaan Fuengirolan Marenostrumiin.

Aitanan kiertue ”11 Razones + Tour” on monen muun kiertueen tapaan ollut pandemian vuoksi katkonainen. Loppukesästä nainen on kuitenkin taas liikkeellä, ja Fuengirola on valikoitunut yhdeksi kuudesta konserttipaikkakunnasta.

Muun muassa Lo Malo ja Teléfono hiteistään tunnettu Aitana laulattaa ja tanssittaa Marenostrumin yleisöä 16. syyskuuta. Liput konserttiin ovat olleet myynnissä 18. maaliskuuta alkaen.

Aitana (Aitana Ocaña Morales) on yksi Espanjan poptaivaan tämän hetken kirkkaimpia tähtiä. 22-vuotias Barcelonalaislaulaja nousi ensimmäisen kerran otsikoihin vuonna 2017, vasta 18-vuotiaana, sijoittuessaan toiseksi Operación Triunfo tv-formaatissa.

Aitanan tuotannosta löytyy toistaiseksi kaksi täyspitkää albumia. Debyytti Spoiler julkaistiin kesäkuussa 2019. Levy oli ehdokkaana jopa Latin Grammy -palkintoon. Toinen levy 11 Razones julkaistiin joulukuussa 2020. Pandemian vuoksi levyn tiimoilta kiertäminen on toistaiseksi ollut katkonaista, mutta nyt uutta Aitanaa kuullaan siis myös konsertissa.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Mihin suuntaat kesälomalle?

View Results

Loading ... Loading ...