Unelma-asunnon etsintää Aurinkorannikolla

Kun Aurinkorannikko esittäytyy Suomessa esimerkiksi matkamessuilla, yleisin kyselyjen aihe on asuminen alueella. Sekä Vuokra- että omistusasunnoista ollaan äärimmäisen kiinnostuneita.

Maikkarilla on haistettu asian kiinnostavuus ja siihen vastataan merkittävällä panostuksella. Helmikuussa Mtv3 -kanavalla alkaa Unelma-asunto Espanjassa -niminen lifestyle-ohjelma, jossa suomalaiset pariskunnat, ystävykset ja perheet lähtevät etsimään itselleen unelmiensa asuntoa Aurinkorannikolta.

Haussa voi olla loma-asunto perheelle, kakkoskoti talven varalle tai vaikkapa viehättävä huoneisto tulevia eläkepäiviä varten. Osallistujat rajaavat etsimälleen asunnolle budjetin ja esittävät toiveet, jotka juuri heidän unelma-asuntonsa tulisi täyttää.

Unelma-asunnon löytämisessä osallistujat saavat apua paikallisilta tähtikiinteistönvälittäjiltä Kirsi Orakselta ja Markus Aholta, joilla on vuosien mittainen kokemus Aurinkorannikon asuntomarkkinoilta. Molemmat välittäjät ovat monesta yhteydestä tuttuja hahmoja Aurinkorannikolla.

Tähtivälittäjät Kirsi ja Markus alkavat kumpikin tahoillaan haravoida alueen asuntotarjontaa ja pääsevät ottamaan mittaa toisistaan leikkimielisessä kisassa. Vuosien kokemus ja ammattitaito laitetaan peliin, kun välittäjät kilpailevat siitä, kumpi löytää osallistujille täydellisen unelma-asunnon.

Ohjelman tarkemmat lähetysajat selviävät myöhemmin, mutta erilaisista lähteistä kuultujen huhujen perusteella, kyse on ihan prime-time ohjelmasta. Tämähän on pelkästään positiivinen asia Aurinkorannikon näkökulmasta.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Aiotko äänestää eduskuntavaaleissa?

View Results

Loading ... Loading ...