Lauantain lavatansseissa retonki heilahtaa

Lavatanssit ja kesä kuuluvat saumattomasti yhteen. Aurinkorannikolla kesä voidaan julistaa jo alkaneeksi, siksi on aika järjestää lavatanssit. Kukon lavalla tanssitaan lauantaina 21.5. Kuten Reijo Taipaleella oli tapana todeta, kesä alkaa siitä, kun retonki heilahtaa.

Tanssirytmeistä vastaa Seita ja Kesäheilat yhtye. Yhtyeessä vaikuttaa tuttuja hahmoja Aurinkorannikolta, tanssiorkesterin aitoa tunnelmaa tuo Kari Alajuuma haitarin kanssa. Muut soittajat ovat Jorma Ettanen, Sami Lassila ja Antti Maunu. Solistin pestiä hoitaa pääosin Seita Van Den Eeden. Orkesterin ohjelmisto koostuu tutuista tanssiklassikoista, mukana on valsseja, tangoja, foxtrotteja ja humppaa. Välillä piipahdetaan latinorytmien puolella cha cha chan, bossanovan ja rumban merkeissä. Kaikki musiikki soveltuu erinomaisesti paritanssiin.

Paikalla on myös Töölön tanssikerhon innokkaita tanssijoita, joten taitavia viejiä ja tanssitettavia löytyy.

Kukon tanssilavan ovet aukeavat klo 18. Aluksi on mahdollisuus nauttia illallinen, jotta sitten jaksaa pyörähdellä lavalla. Orkesteri aloittelee noin klo 19, mutta levyltä kuullaan tanssimusiikkia heti aluksi. Kukkoon raivataan iso tanssilattia, ettei tarvitse postimerkin päällä taivutella. Voit varata paikkasi etukäteen laittamalla sähköpostia osoitteeseen [email protected]com

Kuvateksti:

Lavatansseihin liittyy paljon muistoja. Tule luomaan uusia muistoja Kukkoon lauantaina 21.5. (kuva: museovirasto)

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Pidätkö runebergintortuista?

View Results

Loading ... Loading ...