Tietoa läheisviestinnästä seniori-ikäisille

PriimaAvustaja on ikäihmisille suunnattu mobiilisovellus, jonka avulla ikääntyneen, omaisten ja hoitajan välinen viestintä tuodaan kaikille seniorin piiriin kuuluville helposti saataville.

Tule tutustumaan PriimaAvustajaan ensi viikon tiistaina 22.3. klo 13 ravintola Kukkoon. Tilaisuudessa on mukana asiantuntija kehittäjätiimistä kertomassa ja opastamassa sen käyttöä.

PriimaAvustajan avulla yhteydenpito kaikkien läheisten kanssa helpottuu merkittävästi. Usein tietotekniikka luo haasteita yhteydenpitoon, PriimaAvustaja on kehitetty voittamaan nämä haasteet ja helpottamaan elämää.

PriimaAvustaja on suunniteltu siten, että jokainen uskaltaa käyttää sitä. Ladattuasi PriimaAvustaja -sovelluksen saat käyttöösi helppokäyttöisen videopuheluyhteyden, selkeän viestiseinän sekä synkronoidun kalenterin. Näiden toimintojen avulla pidät vaivattomasti yhteyttä sukulaistesi kanssa vaikka ympäri maailman. Ja kalenteri muistaa menosi.

Sovellukseen kannattaa tulla tutustumaan. Mukaan mahtuu 50 ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tilaisuudessa on tarjolla lohisoppalounas. Sinulla on mahdollisuus myös päästä osalliseksi PriimaAvustajan veloituksettomaan kokeilujaksoon.

Tee ennakkoilmoittautuminen sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Mihin suuntaat kesälomalle?

View Results

Loading ... Loading ...