Terveydenhoitoalan lakko uhkaa Andalusiassa

Julkisen terveydenhoidon työntekijät uhkaavat lakolla Andalusiassa.

Terveydenhoitoalan ammattiliitot ovat protestoineet Andalusiassa, Baskimaassa ja Kataloniassa uhaten lakoilla. Madridissa tilanne on kärjistynyt eniten. Liittojen edustajat sanovat, että erityisesti terveyskeskusten toiminta on lähes mahdotonta henkilökunnan riittämättömyyden takia.

Andalusiassa alan työntekijät uhkaavat mennä lakkoon 26. marraskuuta. Andalusian presidentti Juanma Moreno vetoaa protestoijiin. Hänen mukaansa lakot vaikeuttaisivat palvelujen tarjoamista. Moreno sanoo, että lakkoilu olisi epäreilua, koska Andalusian hallitus tekee niin paljon julkisen terveydenhoidon eteen.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Minkä puolueen ehdokasta äänestät eduskuntavaaleissa?

View Results

Loading ... Loading ...