Pelle Miljoona avasi Sofian Ajan henki -keskustelut

Sofia-opiston uudet tuulet alkavat näkyä. Viime tiistaina järjestettiin ensimmäinen Ajan henki -keskustelu, jonka alustajana toimi Pelle Miljoona.

Pelle alusti tilaisuutta sekä laulamalla että soittamalla. Teemana keskustelussa oli Pellen valitsema ”Tämä aikamme usva”.

-Hyvää keskustelua saatiin aikaiseksi, ehkä usva hieman hälveni, Pelle kehuu.

-Yleisö oli hyvin mukana ja kaiken kaikkiaan tilaisuudesta jäi oikein positiivinen fiilis.

Pelle Miljoonan lisäksi keskustelijoina olivat vetäjänä toiminut Sofian toiminnanjohtaja Sari Savolainen, Olé -lehden päätoimittaja Katia Westerdahl ja freelance toimittaja Niina Sinisalo.

Keskustelu polveili tämän ajan ongelmista Vietnamin sotaan ja kulttuurien ymmärtämiseen ja niihin sopeutumiseen.

-Tämä oli ensimmäinen näistä keskusteluista ja täytyy olla todella tyytyväinen. Yleisöä oli paikalla salin täydeltä ja he ottivat aktiivisesti osaa keskusteluun, toki osa oli vain kiinnostuneena kuuntelemassa. Pelle Miljoonasta varmasti tuli esille aivan uusia piirteitä. Hänhän on huomattavasti muusikkoimagoaan syvällisempi ja filosofisempi ihminen, Savolainen sanoo.

Savolainen oli erittäin tyytyväinen myös siihen, että paikalle saapunut yleisö oli suurimmalta osin uusia kasvoja Sofia-opistolla.

-Yritämme tehdä lähitulevaisuudessa sellaisia avauksia, joilla saamme luotua Sofiasta koko suomalaisyhteisön yhteisen asian. Tämä keskustelutilaisuus oli hyvä avaus, monelle alkoi avautua, mikä Sofia-opisto oikeasti on.

Ajan henki -keskustelut jatkuvat Sofialla. Alustajiksi valikoituu erityyppisiä ihmisiä. Savolaisen visioissa keskustelijoita tulee etenkin eri taiteiden parista.

Sofian Ajan henki -keskustelussa olivat mukana Sari Savolainen (vas), Pelle Miljoona, Katia Westerdahl ja Niina Sinisalo.

Jaa artikkeli:

Artikkelin kirjoittaja

Antti Pekkarinen, Kuvat: Sini Tuomisalo
Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Minkä puolueen ehdokasta äänestät eduskuntavaaleissa?

View Results

Loading ... Loading ...