Innolla kohti Aurinkorannikon talvea

Pitkän, kuuman kesän jälkeen on taas mahtava päästä talvifiilikseen. Neljänkymmenen asteen polttava kuumuus ja palanut iho ovat onneksi taakse jäänyttä elämää. Nyt suomalaisen kelpaa elää ja oleilla täällä etelän inhimillisen auringon alla.

Täällä maaseudun periferialla keltaisiksi kuivuneet pellot muuttavat väriään. Kyntötöiden jälkeen nyt orastava vihreys näkyy uuden alkuna. Tulevat sateet ja kasvava ilmankosteus ovat luonnolle suurinta herkkua. Voimme vain rukoilla kreikkalaisen mytologian ylijumalaa Zeusta sekä hänen roomalaista kollegaansa Juppiteria antamaan meille vettä. Tätä elämän eliksiiriä tarvitsemme paljon. Erityisesti juuri nyt, ennätyksellisen pitkän ja kuivan kauden jälkeen.

Minulle alkavan talven kaksi ehdotonta kohokohtaa ovat superalennusmyyntitapahtuma Stock! Feria Outlet Málaga ja Sierra Nevadan hiihtokeskuksen avajaiset. Stock!:sta ostamillani uusilla hiihtovaatteilla voin sitten antaumuksella lasketella taas tulevan hiihtokauden.

Olen myös itse valmistautunut talveen. Talomme kaikki ilmalämpöpumput on huollettu ja puhdistettu. Nämä sekä kilpailutettu Repsolin sähkösopimus takaavat nautinnollisen talven vuosikymmeniä vanhassa vuoristotalossamme. Olen vankkumaton tasalämpöisen huoneilman kannattaja!

Talvitakit kuuluvat Aurinkorannikon talveen. Alkuvuoden alennusmyyntien talvitakit odottavat kaapissani vielä käyttämättöminä. Nyt on aika irrottaa hintalaput niistä ja ottaa ne käyttöön. Ehkä suunnistan kuitenkin vielä fast fashion Zaraan ostamaan muutaman juuri tämän talven mallivärisen takin itselleni. Olisiko tuo värini Martine Olive (Pantone 18-1148) vai Caramel Café (Pantone 18-0625)? Sen aika näyttää!

Jaa artikkeli:

Artikkelin kirjoittaja

Markus Aho
Kirjoittaja on Aurinkorannikolla toimiva kiinteistövälittäjä.
Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Minkä puolueen ehdokasta äänestät eduskuntavaaleissa?

View Results

Loading ... Loading ...