Aurinkorannikko vetoaa tv:n ääressä mutta ei leffateatterissa

Paratiisi sarjan 2 tuotankokausi

Aurinkorannikolle sijoittuva suomalais-espanjalainen tv-sarja Paratiisi on kerännyt jälleen mukavasti katsojia niin tv:n kuin suoratoiston kauttakin.

Marja Pyykön ohjaama ja mm. Riitta Havukaisen, Fran Perean sekä María Romeron tähdittämä Paratiisi-sarjan toinen tuotantokausi tuli Yle Areenaan katsottavaksi 1. marraskuuta alkaen. Television puolella sarjaa alettiin esittää 6.11.

Sarjan toinenkin tuotantokausi näyttää löytäneen katsojat hyvin. Esimerkiksi toisen kauden avausjakso Fuengirola – Oulu keräsi yhteensä lähes 650.000 katsojaa televisio ja Areena huomioiden. Luku luonnollisesti kasvaa vielä Areenan kautta.

Toinen Aurinkorannikon tunnelmiin sijoittuva pläjäys ei saanut aivan yhtä hyvää starttia. JP Valkeapään ohjaama ja mm. Outi Mäenpään ja Ilkka Heiskasen tähdittämä rikoskomedia Hetki lyö sai ensi-iltansa 11. marraskuuta kaikkiaan 65 elokuvasalissa. Katsojia avausviikonloppuna kertyi kuitenkin yhteensä vain 2.087.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Minkä puolueen ehdokasta äänestät eduskuntavaaleissa?

View Results

Loading ... Loading ...