Asuminen Aurinkorannikolla kiinnostaa

Asuminen on suomalaisesta näkökulmasta kiinnostava asia Aurinkorannikolla. Siitä tulee lehden toimitukseen ylivoimaisesti eniten kysymyksiä. Erilaisilla messuilla Aurinkorannikon esittelijöiltä kysellään jatkuvasti asumisesta, vaikka henkilö olisi esittelemässä alueen ruokia, viinejä tai kansantansseja.

Miksipä asuminen auringossa ei kiinnostaisi. Se on monelle suomalaiselle unelma, todella monelle myös toteutunut sellainen.

Maikkarilla alkaa helmikuussa lifestyle-ohjelma Unelma-asunto Espanjassa. On helppo veikata, että sen katsojaluvut tulevat olemaan korkeat. Sitä katsoessa talvipakkasilla voi antaa unelmille siivet ja miettiä millaista elämä tuossakin esiteltävässä asunnossa mahtaisi olla. Ohjelma on varmasti kannattava satsaus Maikkarilta.

Koska emme ole nähneet vielä yhtään jaksoa, emme osaa sanoa, millaisia asuntoja ohjelmassa esitellään. Toivottavasti ohjelmaa on tehty jalat maassa, eli esillä on muutakin kuin upeilla merinäköaloilla ja uima-altailla varustettuja luksusvilloja. Tosin niitä katsellessa tavallinen suomalainen voi nimenomaan unelmoida.

Pitäisikö seuraava ohjelmaformaatti tehdä vuokra-asuntojen etsinnästä Aurinkorannikolla? Siinä olisi jollekin tuotantoyhtiölle hyvä vinkki. Mielenkiintoista kuvattavaa löytyisi paljon, jo pelkästään sosiaalisesta mediasta löytyy hillitön määrä erilaista kitinää vuokrakämppien kylmyydestä tai takaisin saamattomista takuuvuokrista. Kun näitäkin reklamaatioita hieman pöyhisi, aika monen takaa löytyisi sellaisia syitä, jotka eivät itse asuntoon liity lainkaan.

Ja suurin osa vuokra-asujistakin on tyytyväisiä oloihinsa Aurinkorannikolla. Miksipä ei olisi, nytkin marraskuun puolivälissä taas kolkutellaan hellelukemia.

Pääkirjoitus

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Minkä puolueen ehdokasta äänestät eduskuntavaaleissa?

View Results

Loading ... Loading ...