Málaga komeilee hotellitilaston kärjessä

Málagan kaupunki on ollut vuoden 2022 ensimmäisen puolikkaan ykkönen, mitä tulee hotelleiden täyttöasteeseen.

Viralliset majoitustilastot tammi-kesäkuulta 2022 paljastavat, että Málagassa hotelleiden täyttöaste on ollut keskimäärin 75%. Luku on koko Espanjan korkein. Lähimmäs Málagan lukuja pääsivät Valencia ja Alicante, joiden täyttöasteet olivat 70% ja 69%.

Perinteisesti majoitustilastojen kärkipäässä viihtyvät Madrid (63%) ja Barcelona (66%) joutuvat vielä työskentelemään majoitussektorinsa aktivoimiseksi.

Koko Espanjan alueella hotellien täyttöaste vuoden kuuden ensimmäisen kuukauden aikana oli keskimäärin 63%. Se on toki 118% korkeampi kuin vuotta aiemmin, mutta pandemiaa edeltäneen ennätysvuoden 2019 lukuihin (keskimäärin 72% täyttöaste) on vielä matkaa.

Koko Espanjan tuottoisimmat hotellihuoneet löytyvät Marbellasta. Tämän vuoden alkupuoliskon aikana jokainen marbellalainen hotellihuone tuotti keskimäärin 147 euroa vuorokaudessa, kun koko maan keskiarvo oli 77 euroa.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Mihin suuntaat kesälomalle?

View Results

Loading ... Loading ...