Málagan rantabaarien tulos pääsiäisenä ylsi lähes 2019 tasolle -hyvä ennuste kesälle!

”Jos pääsiäinen on kesän lämpömittari, voidaan sanoa, että kesästä tulee hyvä” totesi Malagan rantojen yrittäjäyhdistyksen (Aeplayas) puheenjohtaja Manuel Villafaina.

Pyhän viikon aikana tallennetut tulokset rantabaarien liikevaihdosta ovat olleet erittäin hyviä. Paikalliset rantabaarit eli chiringuitot ovat olleet täynnä asiakkaita.

Tämä ”hyvä” Pyhäviikko on ollut menestyksellinen kaikissa Malagan provinssin rannikon ravintoloissa, jotka vihdoin olivat täysin valmiita ottamaan vastaan ​​paikalliset ja vierailijat muutama päivä ennen kulkueiden alkamista rannoille riehuneen myrskyn jälkeen.

Myrskyt vahingoittivat pahoin joitakin Aurinkorannikon rantoja. Rantojen kunnostustöihin palkattiin 30 % tavallista enemmän väliaikaista työvoimaa, jotta kaikki rannat saatiin ajoissa kuntoon vastaanottamaan turisteja.

Málagan rantojen yrittäjäyhdistyksen puheenjohtaja toivoo, että rannoilla käynnistetään yhteistyössä kaupungin viranomaisten kanssa lopullinen interventio, jolla estetään hiekkasärkkien ja niiden palvelujen ja infrastruktuurin vahingoittuminen joka ikisen myrskyn jälkeen: ”Olemme vaatineet tätä jo yli 30 vuotta”, Manuel Villafaina painottaa.

Espanjassa pääsiäistä edeltävä Semana Santa eli Pääsiäisviikko tai Pyhäviikko alkaa palmusunnuntaista ja päättyy pääsiäiseen eli Kristuksen ylösnousemusjuhlaan. Pääsiäisviikko tuo turistit ihailemaan juhlallisuuksia, mutta myös rantalomalle.

Espanjassa Pyhäviikko on yksi vuoden vilkkaimmista turistisesongeista ja esimerkiksi Málagan pääkaupungin ranta oli täynnä ihmisiä tänä pääsiäissunnuntaina.

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Mihin suuntaat kesälomalle?

View Results

Loading ... Loading ...