Florida-hotelli avautui uuteen aikakauteen

Fuengirolan keskustassa sijaitseva Florida-hotelli avautui keskiviikkona uudella nimellä ja uuden omistajan hallinnassa.

Erinomaisella paikalla Fuengirolan keskustassa ja aivan rannan läheisyydessä sijaitseva Florida-hotelli on juuri äskettäin myyty saksalaiselle Leonardo Hotels-yhtiölle. Samainen yhtiö omistaa Espanjassa jo ennestään kymmenkunta hotellia mm. Madridissa, Barcelonassa, Bilbaossa ja Granadassa, mutta Florida on yhtiön ensimmäinen satsaus Málagan provinssissa.

Omistajanvaihdoksen yhteydessä myös hotellin nimi vaihtui. Maaliskuun 15. päivä alkaen hotellin nimi on Leonardo Hotel Fuengirola Costa del Sol.

Leonardo Hotelsin Espanjan ja Portugalin toimintoja johtava Shay Raz on ilmoittanut, että yhtiöllä on suunnitelmissa kunnostaa ja modernisoida hotelli lähitulevaisuudessa. Tarkoitus on pitää kohde jatkossakin neljän tähden hotellina. Töiden alkamisajankohdasta ei vielä ole tietoa.

Hotellissa on nykyisellään 184 huonetta. Se valmistui vuonna 2006.

Florida-hotellin ostanut Leonardo Hotels kuuluu Fattal Hotel Groupiin, jolla on ympäri Euroopan ja Israelissa yhteensä 19 maassa, 108 eri kohteessa noin 42.000 huonetta.

Leonardo Hotelsin Espanjan ja Portugalin toimintoja johtava Shay Raz on todennut, että yhtiö aikoo jatkossakin tarkkailla Aurinkorannikon aluetta laajentuminen mielessään.

Shay Razin mukaan Fuengirolan hotellissa aiotaan hyödyntää kaikkea käytettävissä olevaa kokemusta emoyhtiön muista Välimeren kohteista, kuten Kypsokselta, Kreikasta ja Israelista.

Johtaja myös kehui vuolaasti hankitun hotellin sijaintia: lähellä ovat sekä meri että satama, eikä Málagaan ja Marbellaan ole matkaa kuin puoli tuntia. Hänen mukaansa jatkossa hotelli tarjoaa neljä eri majoitusluokka: comfort, superior, deluxe ja junior suite. Muista tiloista hän mainitsi mm. neljä baaria, ravintolan ja 50 auton pysäköintialueen. Hotellin kylpyläosastoa unohtamatta.

Lähde: Diario Sur

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Pidätkö runebergintortuista?

View Results

Loading ... Loading ...