Tunnettu rantaklubi paloi maan tasalle Torremolinosissa

Palokunta sai hälytyksen hieman ennen klo yhtä aamuyöstä Torremolinosin Los Álamos rannalla sijaitsevaan Kokun Ocean Club ravintolaan.

Palokunnan saapuessa paikalle, ravintola oli täyden palon vaiheessa, eikä sen pelastamiseksi ollut kovin paljon tehtävissä. Palokunta keskittyi aluksi kastelemaan tulipalon ympäristön, jotta palon leviäminen viereisiin kiinteistöihin saatiin estettyä. Kun liekit saatiin lopulta talttumaan, ei ravintolasta ollut jäljellä juuri muuta kuin savuavat rauniot. Ravintola on ollut noin kuukauden suljettuna, koska monet alueen rantaklubit sulkevat ovensa talvikaudeksi.

Palon syttymissyystä on viranomaisten mukaan vielä liian aikaista sanoa mitään, mutta asiaa tutkitaan huolella.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Aiotko äänestää eduskuntavaaleissa?

View Results

Loading ... Loading ...