Marbellan pormestarin tulevaisuus epävarma

Sosiaalidemokraattinen PSOE vaatii, että Andalusian presidentti kertoisi, onko Marbellan pormestari ehdolla tulevissa vaaleissa.

Marbellan pormestari Ángeles Múñoz on joutunut lehdistön ja opposition hampaisiin, koska hänen aviomehensä ja poikapuolensa epäillään syyllistyneen rahanpesuun. Múñozin puolueen PP:n Andalusian osaston johtaja ja Andalusian presidentti Juanma Moreno on puolustanut pormestaria sanoen, ettei häntä vastaan ole nostettu syytteitä.

Ensi vuonna pidetään kuntavaalit, ja PSOE:n edustaja Ángeles Férrizin mukaan Morenon pitäisi sanoa, tuleeko Marbellan nykyinen pormestari olemaan ehdolla. Férriz korostaa, että pormestarin toimia epäillään, koska joidenkin lähteiden mukaan kaupunki olisi antanut urakoita yrityksille, jotka saivat rahoitusta samalta kansainväliseltä huumeliigalta, jonka toimintaan pormestarin aviomiehen ja poikapuolen epäillään osallistuneen.

Marbellan kaupunginjohtaja Múñoz kiistää syytökset.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Aiotko äänestää eduskuntavaaleissa?

View Results

Loading ... Loading ...