Haluatko nähdä HJK:n Sevillassa?

Juuri suomenmestaruuden varmistanut HJK saapuu marraskuun alussa Andalusiaan kamppailemaan paikasta auringossa Euroopan Liigassa.

Upeita otteita kansainvälisillä kentillä esittänyt HJK saapuu Andalusiaan ja kohtaa Euroopan Liigan ottelussa kivenkovan Real Betiksen. Kotimaisessa veikkausliigassa HJK varmisti mestaruuden kuluneella viikolla, mutta taistelu Euroopassa jatkuu.

Euroopan Liigan ottelu Real Betis vs. HJK pelataan torstaina 3.11 klo 21:00 Sevillassa. Málaga CF fan club Finland järjestää otteluun liput ja kuljetukset Fuengirolasta.

Itse ottelu on herättänyt suurta mielenkiintoa suomalaisten keskuudessa, onhan kyseessä ensimmäinen kerta kun suomalainen joukkue pelaa Eurooppaliigaa Aurinkorannikon takapihalla.

Tähän historialliseen tilaisuuteen järjestää Málaga CF fan club Finland kuljetukset Fuengirolasta Sevillaan ja takaisin. Mukaan mahtuu myös jos olet hankkinut pääsyliput muualta jo ennakkoon.

Kokoontuminen pelireissuun tapahtuu Fuengirolan huvivenesatamassa torstaina 3.11 klo 15:00. Takaisin Fuengirolassa ollaan perjantaina 4.11. aamuyöllä noin klo 03:00.

Ottelupakettiin kuuluu kuljetus+lippu (vieraskannattajien katsomonosaan). Koko paketin hinta on 95€. Jos tarvitsee pelkän edestakaisen kuljetuksen, sen hinta on 50€.

Jokaisessa bussissa on mukana suomenkielinen opas.

Ottelupaketin/kuljetusten lunastus:

[email protected]

+34 62 44 33 157/Lauri

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Aiotko äänestää eduskuntavaaleissa?

View Results

Loading ... Loading ...