Los Bolichesin virastotalolle uusi palveluautomaatti

Fuengirolan kaupunki on asentanut Los Bolichesin toimipisteeseensä automaattisen palvelupisteen helpottamaan asukkaiden asiointia.

Los Bolichesin virastotalolla sijaitseva automaatti on samanlainen kuin keskustan kaupungintalolla. Sen kautta voi mm. maksaa kunnallisia veroja ja hakea todistuksen kaupungin asukkaaksi kirjautumisesta. Automaatti on sijoitettu niin, että se soveltuu myös liikunta, kuulo- ja näkörajoitteisille.

Automaatilla halutaan vähentää ruuhkia kaupungintalolla ja helpottaa asukkaiden asiointia. Nyt esimerkiksi Los Bolichesin, Torreblancan, Carvajalin ja Los Pacosin asukkaiden ei tarvitse hankkiutua keskustaan kaupungintalolle perusasioiden hoitoa varten.

Automaatti näyttää asiakkaalle kaikki hänen kunnalliset maksunsa, ja ne voi myös maksaa saman tien luottokortilla.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Jos eduskuntavaalit pidettäisiin nyt, minkä puolueen ehdokasta äänestäisit?

View Results

Loading ... Loading ...