Silen Band plays Latino liikuttaa torstai-iltana

Santanaa ja muuta latinoa on luvassa. Tää rytmi menee tajuntaan sen soundi on kuin pommi…..

Torstaina 20.10.. Kukossa vietetään todellista latinomusiikin juhlaa. Silen Band plays Latino on jo moneen kertaan näyttänyt kykynsä Aurinkorannikon parhaana bilebändinä. Yhtyeen superintensiivinen rytmiikka saa jokaisen takapuolen irti penkistä ja jokaisen lantion liikkumaan rytmikkäästi.

 

Varaa paikkasi etukäteen, näihin iltoihin on yleensä tungosta. Laita sähköpostia osoitteeseen [email protected] Show time on torstaina klo 19, ovet aukeavat jo klo 17.30. Kukossa on tarjolla perusruokalistan lisäksi viikon spesiaaliannoksia. Tällä viikolla esimerkiksi paahdettua lammasta ja lohi-cevicheä.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Aiotko äänestää eduskuntavaaleissa?

View Results

Loading ... Loading ...