Kuivuus huolestuttaa Andalusiassa

 

Andalusian viranomaiset ovat huolestuneita pahenevasta kuivuudesta. Viime päivien pienet sateet eivät vaikuta tilanteeseen.

Andalusian maakuntahallitus asetti tiistaina työryhmän seuraamaan itsehallintoalueen kuivuustilannetta päivittäisellä tasolla. Ryhmän tehtävänä on pohtia lyhyen ja pidemmän aikavälin keinoja ongelman helpottamiseksi.

Kuivuudenseurantakomitea (Comisión de Seguimiento de la Sequía) nimeä kantava työryhmä toimii suoraan Andalusian presidentin Juanma Morenon alaisuudessa.

Joissain osissa Andalusiaa sateita on saatu tänä vuonna vähemmän kuin koskaan aikaisemmin, ja monet alueen vesivarastot ovat huolestuttavan tyhjinä. Riskinä on, että joissain paikoin talousveden saanti vaarantuu, eikä esimerkiksi kasteluvettä ole käytettävissä lainkaan.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Mitä teet juhannuksena?

View Results

Loading ... Loading ...