Fuengirola-Marbella tie saa uuden pinnan

Rantaa myötäilevä A-7 moottoritie on Fuengirolan ja Marbellan välillä ollut heikossa kunnossa jo pitkään.

Kuoppien ja muiden pintarikkojen korjaamista A-7 moottoritiellä Fuengirolan ja Marbellan välillä on suunniteltu jo kymmenisen vuotta. Tuona aikana tien kunto on heikentynyt entisestään. Nyt korjaushankkeelle on vihdoin saatu vihreää valoa.

Liikenneministeriö on vahvistanut hankkeelle reilun kuuden miljoonan euron budjetin. Tuolla rahalla tie saa koko leveydeltään uuden päällysteen, samoin liittymät, liikenneympyrät ja bussipysäkit koko matkan varrelta.

Moottoritie A-7 Fuengirolan ja Marbellan välillä on yksi vilkkaimmin liikennöityjä tieosuuksia koko Málagan provinssissa. 28 kilometrin mittaisella tiellä liikkuu keskimäärin yli 70.000 autoa joka päivä. Lisäksi kunnostettavalla osuudella on lukuisia liittymiä niin Fuengirolan, Mijasin kuin Marbellakin alueella. Vääjäämättä liikennehaittoja on siis odotettavissa. Niitä pyritään kuitenkin minimoimaan tekemällä valtaosa töistä yöaikaan.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Mihin suuntaat kesälomalle?

View Results

Loading ... Loading ...