Vivi di Domenico on Julio Iglesias juniorin uusi rakas

Julio Iglesias Jr on löytänyt uuden naisen rinnalleen. Laulajatähden käsipuolessa on brasilialainen malli Vivi di Domenico.

Iglesias jr. erosi kahdeksan vuoden avioliiton ja kymmenen vuoden yhteiselon jälkeen belgialaisesta Charisse Verhaertista pari vuotta sitten. Sen jälkeen laulaja on pitänyt matalaa profiilia deittailurintamalla.

Nyt mies on kuitenkin astunut parrasvaloihin uuden elämänkumppaninsa, 30-vuotiaan brasilialaismalli Vivi di Domenicon kanssa. Espanjalaiselle Hola! -julkaisulle myöntämässään laajassa jutussa molemmat osapuolet vannovat onnellisuuttaan ja keskinäisen sielunkumppanuuden tunnetta.

Aivan ensitreffien jälkeen pari ei julkisuuteen pulpahtanut, sillä he ovat seurustelleet jo viisi kuukautta.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Minkä puolueen ehdokasta äänestät eduskuntavaaleissa?

View Results

Loading ... Loading ...