Suomalaisvoitto darts-liigassa

-Ensimmäistä kertaa saatiin liigavoitto suomalaiselle joukkueelle. Viisi vuotta tätä on haettu. Llähellä on ennenkin oltu, mutta nyt osuivat tikat kohdalleen, kertoo vuoden pelaaja tittelin saanut Team Cosmoksen jäsen Jari Markus.

Fuengirolan darts-liigassa on kaksi tasoa. Ykköstason heittäjät ovat yleensä paljon kilpailleita mestareita, suomalaisjoukkueet ovat taistelleet liigan kakkostasolla.

Kuluneella kaudella kakkosessa oli mukana yhdeksän joukkuetta. Kansallisuuksien kirjo oli suuri, heittäjiä oli Suomen lisäksi Ruotsista, Espanjasta, Tanskasta ja Englannista.

Kilpailupelinä liigassa heitetään 501:ä. Voittaja on se joka vähimmillä heitoilla saa kasaan tuloksen 501 ja viimeisen tikan tulos täytyy tulla tuplaruudusta.

-Aika hienoja hetkiä liigan aikana koettiin. Marko Miettinen onnistui kerran saamaan komeat 180 kolmella tikalla, eli maksimituloksen. Meidän salaisuutemme menestykseen oli hyvä yhteishenki. Tsemppasimme toisiamme kisoissa ja se auttoi hyviin suorituksiin. Ensi vuonna on tarkoitus heittää suunnilleen samalla porukalla.

Jari Markus sai vuoden pelaajan tittelin yhdessä englantilaisen pelaajan kanssa. Titteli annetaan eniten liigan aikana voittoja saaneelle heittäjälle.

Voittajajoukkue Bar Cosmos team: Terttu Lepsi, Jari Markus, Kristian Piironen, Kimmo Raittila sekä sponsori Kaitsu/Cosmos.

 

 

 

Jaa artikkeli:

Artikkelin kirjoittaja

Antti Pekkarinen
Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Pidätkö runebergintortuista?

View Results

Loading ... Loading ...