Mies joka tapasi idolinsa

Wilf Wallis on Bristolin kupeesta Englannista kotoisin oleva rock-diggari. Hän oli nähnyt Euro Weekly -lehdessä ilmoituksen Andy McCoyn keikasta ja suunnisti vaimonsa Karenin kanssa katsomaan idoliaan ravintola Kukkoon Fuengirolaan.

-Olihan upea ilta. Jo pelkkä Andyn näkeminen sykähdytti, mutta kun ravintolan isäntä kutsui minut vielä juttelemaan Andyn kanssa takahuoneeseen, illasta tuli ikimuistoinen, Wallis hehkuttaa.

Wallis ei ole mikä tahansa Andy fani. Miehen lompakosta löytyy Hanoi Rocksin fan clubin jäsenkortti numero 78 ja hänen puhelimessaan on kuvia itse ottamistaan kuvista Hanoin keikalta Bristolissa vuonna 1982 tai -83.

Hanoi Rocks fan clubin jäsenkortti numero 78. Ei löydy vastaavaa jokaisen pitkätukan lompakosta.

-Englannissa oli tuohon aikaan suosittua Spandau Ballet ja Duran Duran. Pieni marginaali tykkäsi oikeasta Rock´n´rollista ja Hanoi Rocks osui juuri tuohon saumaan. Ei meitä diggareita ihan massoittain ollut, mutta kaikki klubit olivat aina täynnä, kun Hanoi Rocks soitti.

Wallis on asunut jo useamman vuoden Aurinkorannikolla Benalmádenassa. Seuraava Hanoi Rocks aiheinen tilaisuus Wallisille saattaa olla Sami Yaffan keikka Esteponassa toukokuussa.

Tässä alla Wilf Wallisin itsensä ottamia kuvia Hanoi Rocksin keikalta Bristolissa noin 40 vuotta sitten.

 

Lue myös: https://fuengirola.fi/2022/08/04/espanjalaiset-innostuivat-andy-mccoysta/

 

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Pidätkö runebergintortuista?

View Results

Loading ... Loading ...