Espanjalais-suomalaisessa poliisioperaatiossa pidätettiin yhdeksän henkilöä

Espanjan kansallinen poliisi Policía Nacional suoritti yhdessä Suomen keskusrikospoliisin ja tullin kanssa operaation kiellettyjen dopingaineiden salakuljettajia vastaan.

Poliisi pääsi salakuljettajien jäljille saamiensa vihjeiden kautta. Tutkinnassa kävi ilmi, että salakuljettajat lähettivät postipaketeissa Suomeen, Tampereelle, oliiviöljypulloiksi naamioituja pulloja, joiden sisällä oli dopingaineita, kuten testosteronia, nandrolonia ja boldenonia.

Policía Nacional iski Málagassa kolmeen eri kohteeseen ja Suomessa krp ja tulli samaan aikaan kahdeksaan eri kohteeseen. Iskujen tuloksena Málagassa pidätettiin kaksi epäiltyä, joista toinen on paikallisen moottoripyöräkerho Helvetin enkeleiden johtohenkilöitä. Lisäksi takavarikoitiin mm. useita eri huumausaineita, kaksi moottoripyörää ja 5.770 euroa käteistä.

Suomessa pidätettiin seitsemän epäiltyä ja takavarikoitiin mm. lähes 10.000 euroa käteistä, käsiase ja sata kannabiskasvia.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Pidätkö runebergintortuista?

View Results

Loading ... Loading ...