Pelle Miljoona keikalla ja keskustelemassa

Tinkimätön taiteilija. Ikuinen oman tiensä kulkija. Suomipunkin isä. Suomirockin uudistaja. Hittinikkari, lauluntekijä, kirjailija. Vaikuttaja, esikuva, opettaja. Hippi, rasta, punkkari, rokkari. Maailman kansalainen Haminasta.

Kaikki edellä mainitut määreet osuvat Pelle Miljoonaan. Ja määreitä olisi paljon lisää. Miehen vaikutusta suomalaiseen populaarikulttuuriin ei pysty millään mittareilla mittaamaan, se on vielä enemmän.

Ensi viikolla Pelle Miljoona sekä keskustelee että soittaa ja laulaa. Pellen ajatuksia pääsee kuulemaan Sofia-opistolla tiistaina 15.11. klo 18. Silloin aloitetaan Sofian uusi konsepti, jossa toiminnanjohtaja Sari Savolainen vetää keskusteluja yhdessä mielenkiintoisten henkilöiden kanssa.

Ensimmäisessä keskustelussa alustajana toimii Pelle Miljoona ja illan teemaksi on valikoitunut Tämä aikamme usva. Oletettavasti keskustelua käydään nykymaailman disinformaatiosta ja muutenkin sekavasta tilanteesta. Tule mukaan keskustelemaan tai kuuntelemaan. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Sofian ja Kukon kanssa.

Pelle tulee torstaina 17. ja perjantaina 18.11. keikalle Kukkoon. Intiimisti mies ja kitara -pohjalta. Lukuisien tuttujen kappaleiden lisäksi kuulemme harvinaisuuksia ja varmasti myös tuoreita teoksia. Ja Pellen karisma on niin suuri, että Kukon terassin lasiseinät ovat vaarassa haljeta. Tämä on niitä iltoja, jolloin kannattaa olla paikalla.

Tee ennakkovaraus osoitteeseen [email protected]

 

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Aiotko äänestää eduskuntavaaleissa?

View Results

Loading ... Loading ...