LIONS lähtee puolustamaan Liga Stilmatin mestaruutta

Koko Espanjan kattava rullakiekkosarja Liga Stilmat alkaa tänä viikonloppuna. Fuengirola LIONS lähtee sarjaan puolustavana mestarina.

Viime kaudella Liga Stilmatin voittanut Fuengirola LIONS aloittaa kauden Villarrobledossa lähellä…hmm…ei mitään, keskellä Espanjan ylätasankoa jossakin Madridin ja Albaceten välillä.

Pienessä länkkärikylämäisessä paikassa ei ole juuri muuta kuin tori, jonka laidalla kaksi hotellia, muutama kuppila ja yksi meksikolainen ravintola.

Kaupunki on tunnettu mm. laajoista viiniviljelmistään ja Manchego juustoistaan. Sekä tietysti rullakiekkojoukkueestaan Troyanos de Villarrobledo. Joukkueella on loistavat puitteet pelata kovatasoista Liga Stilmatia.

Liga Stilmat on yksityinen, koko Espanjan laajuinen rullakiekkosarja, joka tekee yhteistyötä liiton kanssa. Viime vuonna joukkueita oli sarjassa 12 ja finaalissa Fuengirola LIONS voitti Sumendin Pohjois-Espanjasta. Tällä kaudella joukkueita on 15.

Fuengirola LIONS joukkue lähtee Villarrobledoon sarjan avausturnaukseen kolmella kentällisellä ja kahdella maalivahdilla. Lauantaina 15. lokakuuta ensimmäinen peli on klo 09:00 Tiburones de Cartagenaa vastaan. Aamupelit ovat aina vaikeita ja varsinkin silloin kun pelataan vieraissa.

Toinen peli on klo 12:00 ja vastaan asettuu uusi tulokas liigassa Titanes de Elche, Murcian alueelta. Kaikki pelit pelataan Stilmat alustalla ja turnausmuotoisesti. Seuraavat pelit pelataan marraskuun 12. päivänä Cartagenassa.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Minkä puolueen ehdokasta äänestät eduskuntavaaleissa?

View Results

Loading ... Loading ...