Avomielinen Anneli avaa naisen mielenmaiseman

Pauliina Hukkanen on näyttelijä, jonka energia on vastustamatonta. Hänen lavaolemuksessaan on jotain kummallista tenhoa, joka saa katsojat eläytymään syvästi kulloiseenkin rooliin.

Nyt Hukkanen tuo Kukon lavalle monologin, jossa hän on omimmillaan. Avomielinen Anneli on tarina naisesta kaikkine ongelmineen. Esitys hivuttelee stand uppia. Samaistumispintaa naisen elämän ihanuuteen ja kamaluuteen löytyy runsain mitoin. Myös mieshenkilöt ovat viihtyneet katsomossa

Annelia eivät pikkusielujen mielipiteet liikuta, eikä hän anna esteiden lannistaa itseään. Jos ei elämän suurin rakkaus kestä, aina löytyy uusi. Ja aina voi lohduttautua sillä, että muut eivät osaa pukeutua. Eivätkä muutkaan ole hoikkia. Ja muilla naisilla on yleensä väärä mies. Jossain Annelia odottaa se oikea mies. Ja oikeat laihdutusohjeet, jotka eivät rajoita syömistä ja juomista. Ja oikea kuntoilulaji, joka ei rasita, eikä vie aikaa. Ja oikea yleisö, joka ymmärtää, miten ihana Anneli on.

Hukkasen Avomielinen Anneli esitetään Kukossa lauantaina 15.10. klo 20 (ovet 18.30). Varaa paikkasi laittamalla sähköpostia osoitteeseen [email protected] . Liput ennakkoon 15€, ovelta 18€.

 

kuvis

Pauliina Hukkasen näyttelemä Avomielinen Anneli osuu humoristisesti naisen elämän kipupisteisiin.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Aiotko äänestää eduskuntavaaleissa?

View Results

Loading ... Loading ...