Aurinkorannikon harrastustoiminta esittäytyy

Tämän viikon lauantaina ja sunnuntaina, 17. ja 18. päivä syyskuuta vietetään Los Bolichesissa ”Aktiivinen Aurinkorannikko” perhetapahtumaa.

Aurinkorannikolla on valtava määrä lapsiperheitä ja nuoria, jotka kaipaavat aktiivista tekemistä. Tähän tarpeeseen vastaa nyt järjestettävä Aktiivinen Aurinkorannikko tapahtuma.

Kyseessä on vapaaehtoistoimin järjestetty lasten ja nuorten harrastetoimintaa Aurinkorannikolla esittelevä messutapahtuma. Lauantaina 18. ja sunnuntaina 18. syyskuuta klo. 13-19 messuilla on nähtävänä erilaista lapsiakin aktivoivaa ohjelmaa ja yhteistyössä toimivien organisaatioiden esityksiä. Lisäksi tarjolla kaikenlaisia herkkuja.

Jos esimerkiksi pandemian aikana on päässyt sosiaalinen kanssakäyminen näivettymään tai on äskettäin muuttanut alueelle ja kaipaa kavereita ja harrastuksia, tai muuten vain kiinnostaa tutustua Aurinkorannikon suomalaiseen harrastustoimintaan, kannatta ehdottomasti lähteä paikalle.

Tapahtumapaikkana on LIONS areena, eli Los Bolichesissa, Nuriasolia vastapäätä sijaitsevan Santa Fen stadionin tilat.

Kyseessä on kaikille kävijöille maksuton tapahtuma, josta on tarkoitus luoda jokavuotinen perinne alueen suomalaisperheille.

Mukana tapahtumassa ovat Aurinkorannikon seurakunta, Academia Eñe, Aurinkorannikon opetus ja valmennus, Bravo!Sorvari, Palacio de Deportes Benalmádena, Costan varttuvat, Dreisog, Deli Paula, Fuengirola Lions Inline Hockey, Lumipartio, Merimieskirkko, Musarinna, NSC Group Oy (Nordic Social Care), Noisy Bee, Pop Academia Fama, Talent School, Turistikirkko, Tuiskula, Vanhempainyhdistys Ampa Aurinkoiset, Ystäväntupa. Tapahtuman sponsoroi Barona.

Lähde: Tapahtuman Facebook-sivu

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Pidätkö runebergintortuista?

View Results

Loading ... Loading ...