Kevään lätkähuuma alkaa – MM-kisat käyntiin tänään

Aurinkorannikon kisakatsomot alkavat täyttyä tästä illasta eteenpäin. Mikäpä sen hauskempaa, kuin seurata jääkiekkoa hyvässä seurassa.

Se on taas lätkäfanien tärkein aika vuodesta. MM-kisat alkavat Suomen Leijonien osalta perjantaina 13.5. klo 19.20. Ensimmäisenä vastaan asettuu Norja, jonka pitäisi olla pelkkä suupala, mutta urheilussa on aina yllätysten mahdollisuus. Alkusarjan kovimmat matsit Leijonilla ovat maanantaina 16.5. pelattava USA kohtaaminen ja keskiviikkona 18.5. pelattava klassikko Suomi-Ruotsi.

Uskotaan ja luotetaan siihen, että Suomi menee päätyyn asti. Mikäli niin hyvin menee, Leijonat ärjyvät finaalissa sunnuntaina 29.5. Reilut kaksi viikkoa siis riittää jännitettävää.

Aurinkorannikolla löytyy useita paikkoja, missä Suomen otteluita voi seurata hyvässä seurassa. Perinteisin kisakatsomo sijaitsee Fuengirolan satamassa Reflassa. Los Bolichesin isoin kisapaikka on Kukko, pienempi katsomo löytyy ainakin Bar Himasta. Torreblancan rannalla Leijonia kannustetaan Paseo 100 -ravintolassa. Torremolinosissa ainakin La Doña näyttää ottelut. Kaikissa kisaravintoloissa on tarjolla urheilun lisäksi hyvää kisapurtavaa ja raikkaita urheiluhenkisiä juomia.

Tässä alkusarjan Suomen matsit. Paikalle kannattaa saapua hyvissä ajoin.

Pe. 135. klo 19.20            Suomi – Norja

La. 14.5. klo 19.20            Latvia – Suomi

Ma. 16.5. klo 19.20          Suomi – USA

Ke. 18.5. klo 19.20           Suomi – Ruotsi

Pe. 20.5. klo 15.20           Iso-Britannia – Suomi

La. 21.5. klo 15.20            Itävalta -Suomi

Ti. 24.5. klo 19.20             Suomi – Tshekki

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Pidätkö runebergintortuista?

View Results

Loading ... Loading ...