Käsityöoluet kuohuvat Rincón de la Victoriassa

Tänä viikonloppuna 13.-15. toukokuuta juhlitaan Rincón de la Victoriassa, Málagan itäpuolella käsityöoluiden festivaalia.

Tapahtuman nimi on Birra&Art, ja sen puitteissa luvassa on muun muassa kymmenittäin erilaisia oluita, maistuvaa purtavaa ja elävää musiikkia.

Kymmenkunta kansallista panimoa tuo myyntiin kaikkiaan noin 55 erilaista olutta. Juhliminen ilman kiinteää ravintoa on pidemmän päälle kuluttavaa, joten juhla-alueella on myös 24 eri ruokakioskia ja -pistettä, joissa tarjolla on niin kansainvälisiä kuin espanjalaisiakin herkkuja.

Kaikki taide ei kuitenkaan mene suuhun, sillä Birra&Art tapahtumassa esillä ja ostettavissa on myös käsin tehtyjä koruja ja koriste-esineitä. Korvia puolestaan kutkutetaan menevällä live-musiikilla kaikkina kolmena päivänä.

Birra&Art tapahtumapaikka on Rincón de la Victoriassa, tarkemmin sanottuna Plaza Al Ándalus, kaupungintalon edustalla. Kuohuvaa valuu hanoista perjantaina ja lauantaina klo 12-01 ja sunnuntaina klo 12-19.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Mihin suuntaat kesälomalle?

View Results

Loading ... Loading ...